RSS

Cerita Seram Pakcik Aku

07 Sep

erm… .gini kisahnyer… pakcik aku tu koje sebagai pemandu teksi… erm… .adala satu malam tu… .jeng… .jeng… jeng… (buat suspen skit… hehehehhe)… .tgh pakcik aku tercari2 penumpang… ..adela die jumpa sorang pompuan nie… .fuh… .cantiknyer die… .cam model lak… ‘erm… mmg dah rezeki aku dpt penumpang lawa mlm2 nie’… kata pakcik aku… .bile pompuan tu masuk jer… fuh… .bau harum semerbak menusuk hidung pakcikku itu… lepaih tu die terus jln… adala dlm 5 minit lepas tu… pakcik aku teringat die lupa nk tanya pompuan tu nk berhenti kat mane… pakcik aku cube la pandang pompuan tue melalui cermin pandang belakang tu… die tgk takde… ‘aik… .mana lk pompuan nie pi’… getus hati kecil pakcikku… .die cube pandang lagi… takde gak… .eeeeee… pakcik aku dah mula kuar peluh jantannyer dek kerana terlalu panik… ..disebabkan terlampau takut pakcik aku telah buat satu brek mengejut… ..fuh… ..pakcik aku toleh ke belakang… die tgk muka hantu pompuan tu berubah jd garang… .hidungnyer berdarah… ..pakcik aku cube ingat ayat2 suci… .tapi hampeh… .hantu tue dgn perasaan marahnyer… .berkata… ‘kenapa … .kenapa … … KENAPA ?… pakcik aku cubela berlagak tenang di dpn antu tu sambil membalas… ‘kenapa apa … … antu tue dgn perasaan marahnyer.. dan geramnyer… … berkata… ‘kenapa ko brek mengejut… .BODOH!!!… …. … .har… .har… har… … rupa2nyer… .waktu pakcik aku jeling blakng tgk pompuan tue takde sbb pompuan tue tgk tunduk… die tgh melombong bijih… hahahaha… .. … .buat suspen je minah nie… hidung die berdarah disbbkan tertusuk jarinyer masa mengorek apabila pakcik aku buat ‘brek mengejut’… .hahahahahaha… .. … .itula cite seramnyer…

 
11 Comments

Posted by on September 7, 2008 in Funny

 

Tags: , , ,

11 responses to “Cerita Seram Pakcik Aku

  1. WINDYYANA

    September 12, 2008 at 4:54 pm

    CITE NI MCAM CITE LAWAK PALING PANDAI!!!HE…HE…HE…

     
  2. aku

    November 15, 2008 at 3:33 pm

    adoiii!!!buat penat aku baca je!!da la tak best..laen kali,buat r cter best2 sket..fuh

     
  3. sherniriti kirara

    June 16, 2009 at 11:00 am

    arigatoo…for you story,mmg lwk gila(le thn)len kli wat story yg lwk gi hehe,ops…jgn peduli pa org nk komen kat wak ya,yg wat cite wak je rara nak baca ni…hihi

     
  4. aku_zr

    October 5, 2010 at 10:21 am

    ok,,,, best giler

     
  5. aida

    November 15, 2010 at 4:15 pm

    e’eleh ingatkan seram sngt , rupenyer kelakar…hahahahaha

     
    • z95

      August 9, 2011 at 2:04 am

      nama lagi lawak an

       
  6. fafa

    February 4, 2011 at 12:33 pm

    hahahaha,…. kesian ‘hantu’ pompuan tuu..

     
  7. NORHASLINDA CHE ISMAIL

    June 8, 2011 at 11:23 am

    hah…hah…hah…bangang toi citer ni…….
    adoi…wat sakit perut aq jerk baca……
    hahahahhahahahahahahaha……….

     
  8. weena

    July 1, 2011 at 9:04 pm

    bhahaha .. klakar sial

     
  9. secret_loverz

    October 7, 2011 at 1:04 am

    hahaha….sengallll je

     
  10. eiyna

    June 14, 2012 at 12:28 pm

    hahahahahahahaahhah….mengong

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: