RSS

Sarapan Pagi Istimewa

06 Feb

egg.jpg

Seorang lelaki melihat sebuah papan tanda di sebuah restaurant yang bertulis “SARAPAN PAGI ISTIMEWA”, dan lelaki tersebut tertarik dan memasuki restaurant tersebut. Pelayan membawakan minuman dan bertanya kepada lelaki tersebut, apa yang akan dipesan. Lelaki tersebut bertanya dengan penuh rasa ingin tahu kepada pelayan tersebut “Apa SARAPAN PAGI ISTIMEWA hari ini? “Lidah ayam bakar”, pelayan tersebut menjawab dengan nada bangga! “Lidah ayam bakar?? Lidah ayam bakar! Tidakkah kamu tahu bahawa hal itu sangat menjijikkan? Saya tidak akan sesekali makan apapun yang keluar dari mulut seekor ayam!” kata lelaki tersebut. Kemudian pelayan tersebut bertanya “Kalau begitu encik mahu sarapan apa? “Bawakan saya telur rebus!” jawab lelaki tersebut. “Itukan dari ‘bontot” ayam!” jawab pelayan dengan selamba.

 
12 Comments

Posted by on February 6, 2008 in Funny

 

Tags: , , , ,

12 responses to “Sarapan Pagi Istimewa

  1. ila

    July 10, 2008 at 9:29 am

    askum,lawak ni best sangat,harap pd masa akan dtg,diperbanyak kan lagi lah lawak singkat..all the best

     
  2. lyiana

    October 30, 2008 at 1:28 pm

    Salam,

    Saya suka cerita lawak dari awak.. Harap awak dapat update dari masa ke semasa
    Terima kasih. Harap awak ziarah blog saya pula :
    Kalau boleh saya nak buat link exchange (tinggalkan messej dalam shoutbox saya)

     
  3. khadijahk

    July 10, 2009 at 6:48 pm

    huhu..best ah lawak..

     
  4. ann

    January 10, 2010 at 10:00 am

    salam.hahahaha…. kelakar la. senyum sorang2 dibuatnya………

     
  5. bella

    April 1, 2011 at 9:15 pm

    the best

     
  6. NORHASLINDA CHE ISMAIL

    June 8, 2011 at 11:05 am

    hahahahahahahahahahahahahahaha…..
    lawak giler r …….aduzzzzzz…..kering gusi aq….sapa buat lawak ni?tak dew lawak lain ke?yg lebih lawak dari ni….

     
  7. weena

    July 1, 2011 at 4:24 pm

    wakakaka . . .

     
  8. dyana

    July 22, 2011 at 4:06 pm

    xphm..

     
  9. nina

    August 4, 2011 at 12:07 pm

    memang best…..klaker…

     
  10. z95

    August 9, 2011 at 2:12 am

    pandai gak waiter 2 eh

     
  11. raisa asari

    March 5, 2012 at 12:31 pm

    hahhaha…comel cter nie….

     
  12. Sepupu Ujang

    December 9, 2012 at 2:25 pm

    baik makan ikang…..telur x sedap…sbb ari2 bawak telur…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: